Halli sijaitsee osoitteessa Seinäjoentie 426, Seinäjoki.  Hallille ajetaan vuokranantajan piha-alueen läpi. Parkkitilaa löytyy tulosuunnasta katsottuna oikean puoleisesta päädystä ja hallin sivustalta. Kulku sisälle halliin tapahtuu tulosuunnasta katsottuna vasemman puoleisen päädyn oven kautta. Oven läheisyydessä on koodillinen avainkotelo, jonka koodin saat varauksen yhteydessä tai Laton treeniryhmäläisenä tietoosi. Valot halliin saat eteisessä olevista kahdesta valokytkimestä. Hallin pohjan koko on noin 16x40m. Hallissa on uusi Saltexin matto joustolla ilman täyteainetta. Hallista löytyy sisä wc ja vesipiste. Hallin lämpötila on aina plussan puolella.

Koirat on ehdottomasti pidettävä kytkettynä piha-alueella. Varsinainen ulkoilutus tapahtuu Seinäjoentien varressa pyörätietä pitkin, hiekkatiellä Haasjärventiellä. Ethän anna koirasi merkkailla vuokranantajan tai hänen naapuriensa piha-alueilla oleviin istutuksiin tai rakennuksiin. Kulku koiran kanssa maantielle tapahtuu hallin oikeasta päädystä lähtevää koirapolkua pitkin, jolloin ei tarvitse kulkea koiran kanssa vuokranantajan pihan lävitse.  Haasjärventielle pääsee Seinäjoentien kautta, ei peltoja pitkin tai naapurin pihatien kautta. Haasjärventiellä ei juurikaan ole liikennettä. Koirien jätökset kerätään niin maantien, kuin hiekkatien varsilta ja toimitetaan hallin päädyssä olevaan jäte-astiaan. Haluamme säilyttää hyvät välit hallin naapurustoon, joten huolehdi jätökset roskiin!

Hallinkäyttösäännöt

 1. Käyttäjä vastaa omasta koirastaan ja itsestään sekä sitoutuu korvaamaan mahdolliset aiheuttamansa vahingot.
  1. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi sähköpostitse hallivastaavalle ja puhelimitse rahastonhoitajalle 0407312810.
  2. Hallin käyttäjä vastaa siitä, että tilat ovat lähtiessä samassa kunnossa kuin ne oli tullessakin.
 2. Hallissa käytetään sisäkenkiä, jotka vaihdetaan heti halliin tullessa.
 3. Hallille ei saa tuoda sairaita koiria. Huomioi myös sairauksien varoajat ja samassa taloudessa asuvat koirat. Esim. kennelyskän jälkeen hallille saa tulla vasta 2 viikkoa sen jälkeen, kun talouden viimeinen yskivä koira on ollut oireeton 2 viikkoa.
 4. Hallin käyttäjä ei saa luovuttaa ovikoodia kolmannelle osapuolelle.
 5. Hallilla olevat metallihäkit ovat vapaassa käytössä. Käytä häkissä omaa alustaa. Käytön jälkeen häkki suihkutetaan Virkon S -desinfiointiaineella, annetaan vaikuttaa muutama minuutti ja kuivataan paperilla. Huolehdithan omalta osaltasi hygieniasta epidemioiden välttämiseksi!
  1. Oman häkin voi tuoda hallille treenien ajaksi, mutta omia häkkejä ei säilytetä hallilla vaan ne viedään kotiin joka treenin jälkeen.
 6. Koirat eivät saa tehdä tarpeitaan halliin! Ulkoiluta koira huolellisesti ennen halliin tuloa ja tarvittaessa aina treenien välilläkin.
  1. Jos vahinko käy, imeytä ja pyyhi eritteet paperiin ja puhdista matto välittömästi  huolelllisesti WC:stä löytyvällä aineella ja rätillä.
  2. Pissa-/kakkasakko 10 € maksetaan LaTo ry:n tilille viitteellä 880. Maksulappuja löydät ilmoitustaululta.
  3. Oma nimi ja  pvm merkitään seinällä olevaan hallivihkoon.
 7. Juoksuinen koira voi treenata vuorollaan hallilla pöksyt jalassa. Juoksuhousut puetaan koiralle  heti halliin tullessa. Juoksuinen koira odottaa omaa treenivuoroaan autossa, ei hallissa.
 8.  Hallilla on hiljaisuus klo  22-06
 9. Viimeinen hallista poistuva sammuttaa valot ja huolehtii oven lukkoon.
 10. Toivomme kaikkien noudattavan sääntöjä tarkasti, koska olemme omistajan pihapiirissä vuokralaisina, ja haluamme säilyttää hyvät välit vuokranantajaan sekä hänen naapureihinsa.